Prince charming

Okeii, so helo. Siden forrige gang så har det skjedd mye rart.

Meningen min om jeg ønsker å være i et forhold eller ikke er ganske delt. Til tider er jeg sykt for forhold, og til tider er jeg helt sykt i mot. Problemet med en slik tankegang blir jo at jeg ødelegger for meg selv. Snille meg ødelegger for slemme meg, og slemme meg ødelegger for snille meg. Så jeg krangler, mye. For heyyy, hva har jeg egentlig å være redd for? Jeg vil jo ikke være i et forhold. Så går det et par timer, og han går lei, og jammen meg så begynner han å snakke om at han er dritt lei av all kranglingen og at vi nok ikke kommer til å fungere i lengden. Og dum som jeg er sier jeg meg jo enig. Slemme meg vil jo ikke være i et forhold. Slemme meg vil jo fucke opp alt. Og det beste av alt er jo at når jeg er så bitchy og ufordragelig så kommer han til å slå opp. Han gjør dirty-jobben liksom. Digg eller hva?? Problemet er bare at underveis, eller helt på slutten av krangelen, så kicker snille meg inn i bildet. For jeg elsker ham jo. Jeg vil jo ikke slå opp? Jeg vil jo ikke være singel? Så da må jeg jo jobbe sykt for å gjøre opp for alt det slemme jeg har brukt to timer på å slenge i trynet hans. 

O - M - G! For et forferdelig menneske. Skal skjerpe meg. Try to. Men pappa sier at jeg kanskje er et av de menneskene som er ment for å være alene. For det er jo faktisk ikke alle som er ment for noen. Kanskje jeg skal være alene? Kanskje jeg er ment for noe større? I believe so. Kanskje jeg bare skal slå opp? Pursue my dreams. 

#killhim #lovehim #lovehate #lol #relationship #problems #psycho #girlfriend- T

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlmuse

girlmuse

22, Kristiansand

No ehh Følg meg og hverdagen min, har for tiden store problemer med å holde humøret oppe. Lol. Men er kul og morsom for det :-) #babybaby #shakeshake #party

Kategorier

Arkiv

hits